Hoppa till sidans innehåll

Premiärförlust för herrjuniorerna

15 OKT 2018 15:53
En tuff start på serien för våra herrjuniorer. Trots en stor trupp och många hungriga spelare så gick det inte alls denna soliga lördag i Väggahallen. Mönsteråskillarna hängde inte alls med när Karlshamn drog upp tempot. Karlshamn vann med 31-17.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2018 15:53

Karlshamn startade i ett rasande tempo och gick upp i en 6-2 ledningen innan våra juniorer vakande till liv. Osse började sedan använda sin längd och fina skott. Oscar tog hjälp av både stolpar och ribba och stoppade allt. Helt plötsligt stod det 6-6. Vi började hoppas att detta skulle bli jämn tillställning, men ack så fel vi hade. Karlshamn ryckte på nytt och prickade Oscar i planeten så han fick lämna planen. 

Efter detta så började en negativ trend med onödiga utvisningar och dåligt jobb. Anton själv hoppade in men det hjälpte föga, för då var det ju ingen på bänken som coachade och det behövs verkligen i laget. En uppryckning i andra halvlek var det då Elias punktade Karlshamns klart bästa spelare, det höll nere siffrorna lite.

Nä den här matchen ska nog alla glömma så fort som möjligt. Det mest oroväckande var att vi inte fick se ett enda kontringsmål, kändes inte som att vi vågade sticka eller orkade ta löpningarna. Däremot så var det ett par fina inspelningar till våra mitt sexor, och en hel del fina avslut från 10 meter. Kantspelarna hade som vanligt inte mycket att jobba med, tyvärr.

Nu tar vi nya tag på lördag, och visar Gislaved att Mönsterås är att räkna med. Varmt välkomna till Parkhallen och stötta killarna.

Skribent: Leif Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer:

 

  


 


 

 


 


 

Postadress:
Mönsterås HK - Handboll
Box 57
38322 Mönsterås

Besöksadress:
Torggatan 13
38322 Mönsterås

Kontakt:
Tel: 049910499
E-post: This is a mailto link

Se all info