Hoppa till sidans innehåll

Karlshamns HF-Mönsterås HK 31-17 (17-9)

13 OKT 2018 19:33
En tuff start för våra herrjuniorer. Trots en stor trupp och många hungriga spelare så gick det inte alls denna soliga lördag i Väggahallen i Karlshamn. Mönsteråskillarna hängde inte alls med när Karlshamn drog upp tempot.
  • Skapad: 13 OKT 2018 19:33

Karlshamn startade i ett rasande tempo och gick upp i en 6-2 ledningen innan våra juniorer vakande till liv. Osse började använda sin längd och Oscar tog hjälp av både stolpar och ribba och stoppade allt. Helt plötsligt stod det 6-6. Vi börjad hoppas att detta skulle bli jämn tillställning, men ack så fel vi hade. Karlshamn ryckte på nytt och pricka Oscar i planeten så han fick lämna planen. 

Efter detta så började en negativ trend med onödiga utvisningar och dåligt jobb. Anton själv hoppade in men det hjälpte föga, för då var det ju ingen på bänken och coachade och det behövs verkligen i laget. En uppryckning i andra halvlek var det då Elias punktade Karlshamns klart bästa spelare, det höll nere siffrorna lite.

Nä den här matchen ska nog alla glömma så fort som möjligt. Det mest oroväckande var att vi inte fick se ett enda kontringsmål, kändes inte som att vi vågade sticka eller orkade ta löpningarna. Däremot så var detett par fina inspelningar till våra mitt sexor, och en hel del fina avslut från 10 meter. Kantspelarna hade som vanligt inte mycket att jobba med, tyvärr.

Nu tar vi nya tag på lördag, och visar Gislaved att Mönsteräs är att räkna med. Varmt välkomna till Parkhallen och stötta killarna.

Skribent: Leif Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer:

 

  


 


 

 


 


 

Postadress:
Mönsterås HK - Handboll
Box 57
38322 Mönsterås

Besöksadress:
Torggatan 13
38322 Mönsterås

Kontakt:
Tel: 049910499
E-post: This is a mailto link

Se all info