Hoppa till sidans innehåll

Förlust i seriefinalen

05 DEC 2015 17:28
Så kom den då. Förlusten. Herrlagets segersvit i seriesammanhang stannade vid 21 matcher och det var Hultsfred som satte stopp för den.
  • Skapad: 05 DEC 2015 17:28

MHK var inte riktigt med från början men krigade riktigt bra, kom ikapp och höll sedan jämna steg med hemmalaget i den första halvleken som slutade 14-14.

MHK slet dock hårt på sina spelare eftersom bänken för dagen var ganska tunn på grund av sjukdomar och skador. I den andra halvleken tröt orken för gästerna med felbeslut och tekniska fel som följd. Efter 40 minuter ryckte Hultsfred ifrån till en fyramålsledning, MHK jobbade in lite men sedan kom ett nytt ryck och då orkade man inte resa sig.

Siffrorna rann iväg till en klar hemmaseger med nio bollar till slut.

– Vi är inte riktigt med i matchen. Det kändes positivt att vi målmässigt hade häng fram till halvtid och vi började även andra halvlek bra, men sedan föll allt, säger tränaren Christian Karlsson.

– Vi blev trötta, orörliga, gick inte för lägena och tog dåliga avslut. Men jag vill absolut inte komma med några bortförklaringar. Vi ställs mot ett jättebra lag i dag, det klart bästa laget vi mött i serien, menar Christian Karlsson.

 

Joel Fransson och Marcus Myllenberg framträdande i ett MHK som slet ont.

 

Mål MHK: Joel Fransson 7, Marcus Myllenberg 6, Mikael Lindqvist 5, Robin Klase 2, Carl Olofsson, Sebastian Vilhelmsson

Skribent: Thomas Wennerklint

Sponsorer:

 

  


 


 

 


 


 

Postadress:
Mönsterås HK - Handboll
Box 57
38322 Mönsterås

Besöksadress:
Torggatan 13
38322 Mönsterås

Kontakt:
Tel: 049910499
E-post: This is a mailto link

Se all info