Hoppa till sidans innehåll

Växjö HF-Mönsterås HK 20-32

13 MAR 2016 20:56
P02 laget avslutade starkt mot ett lite stukat Växjö och vann med hela 32-20. Det betyder att laget slutade på en fin fjärdeplats endast en poäng efter just Växjö.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2016 21:25

Matchen böljade fram och tillbaka inledningsvis, det var skottvilliga spelare och försvarspelet var lika dåligt i båda lagen. Men våra grabbar ryckte åt sig en ledning innan första halvlek var slut. Sedan var det aldrig någon diskussion var segern skulle gå.

Anfallsspelet var kanske det bästa som laget presterat under säsongen. Många fina kombinationer där Axel styrde spelet med stor aktoritet. Gustav sköt som vi vill att han ska göra, klubbens vackaste skott. Calle och Osse bombade också, härligt att se. Ja, alla var på hugget. Bara lite synd att vi inte använder kanterna lite mer.

Bakåt var det kanske inte lika distinkt, Oscar i målet ställdes allt som oftast lite ensam. I andra halvlek blev det bättre men det berodde till stor del på att Växjös mer tongivande spelare gick sönder.
Till sist vill jag bara nämna att lagets egen trollgubbe Axel kommer vi inte få se i Mönsterås tröjan  till hösten. Han ska gå på handbollsgymnasiet i Växjö. Vi önskar honom all lycka med både studier som med handboll.
Vi vill gratulera både ledare och spelare i P02 till väl genomförd säsong.

Skribent: Leif Karlsson

Sponsorer:

 

  


 


 

 


 


 

Postadress:
Mönsterås HK - Handboll
Box 57
38322 Mönsterås

Besöksadress:
Torggatan 13
38322 Mönsterås

Kontakt:
Tel: 049910499
E-post: This is a mailto link

Se all info