Hoppa till sidans innehåll

Kalmar-Mönsterås 20-20, 11-28

19 DEC 2015 16:02
Sömnigare inledning får man leta efter, jag tror knappast att man kan hitta ett så morgontrött lag som våra Mönsterås killar. Men när de vaknar så är det ett lag med mycket kvalitéer. Dubbelmötet i Kalmar slutade med en seger och en oavgjord match.
  • Uppdaterad: 19 DEC 2015 17:16

Första matchen mot Kalmars lag 1 så låg vi under som mest med 6 bollar innan spelet började stämma. Försvarsspelet var under all kritik första halvlek och anfallsspelet stod inte alls att känna igen från förra helgens match mot Vetlanda. Gick vi på avslut så var det i fel läge allsom oftast.

Men då är de tur att det är två halvlekar i en handbollsmatch. När ca 5 minuter var kvar av matchen var vi ifatt, och när det endast återstod två minuter var vi förbi och ledde med 19-18. Men Kalmar gav inte upp utan både kvitterade och tog ledningen när det var 10 sekunder kvar.

Då satsade vi allt framåt och skickade upp målvaktsOscar som vräkte sig fram som den värste linjespelare och forserade in kvitteringen.

Lika trist som det är att tappa en poäng, lika underbart är det vinna en....

 

Andra matchen mot det Kalmar lag 3 blev aldrig en kamp, vi var helt enkelt numret större och ville betydligt mer än dom. Det var liksom inget snack, Anton och Axel styrde spelet fullständigt från 9 meter, även om jag tycker bolltempot kunde vara lite högre ibland.

Gurra fick visa vilken bössa han har, många fina avslut. Nu hade Osse fått av sig pyjamasen och visade hur stark han är på linjen. Kantspelarna tog mer ansvar och fler rätta beslut, ja det bara flöt på. Men mest gladde man sig över att se Oscar S snabbhet och speluppfattning.

3 välförtjänta poäng som skulle kunna varit 4 om vi inte varit så morgontrötta,

Skribent: Leif Karlsson

Sponsorer:

 

  


 


 

 


 


 

Postadress:
Mönsterås HK - Handboll
Box 57
38322 Mönsterås

Besöksadress:
Torggatan 13
38322 Mönsterås

Kontakt:
Tel: 049910499
E-post: This is a mailto link

Se all info